ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το νεοπρένιο σαν υλικό χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία κατά την χρήση , τον καθαρισμό και την αποθήκευσή του.

Όταν καθαρίζετε μια στολή κατάδυσης Meister,  πλένετε πάντα  στο χέρι  με δροσερό νερό και κρεμάστε την για να στεγνώσει στον αέρα, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως (σε σκιερό μέρος), μετά από κάθε χρήση.

ΠΟΤΕ μην βάζετε τη στολή σας σε πλυντήριο ή στεγνωτήριο. Απαγορεύεται η έκθεση σε σκληρά απορρυπαντικά και χημικά. Το χλώριο και το ηλιακό φως θα προκαλέσουν  φθορές στη στολή σας , όπως ξεθώριασμα  στο χρώμα  και φθορά στο ύφασμα.

Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη όταν φοράτε ή αφαιρείτε τη στολή σας και αποφύγετε την άμεση χρήση των δακτύλων (χρησιμοποιήστε την παλάμη σας). Ειδικά σε στολές με ξυρισμένη εσωτερικά επιφάνεια , φροντίστε να έχετε τοποθετήσει μεγάλη ποσότητα διαλύματος σαπουνιού (αφρόλουτρο) , ενώ σε στολές με λεία εξωτερικά επιφάνεια πρέπει πάντα όταν  αφαιρείται να είναι βρεγμένη εξωτερικά.

Αποφύγετε την επαφή με αιχμηρά αντικείμενα.

 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΥΣ

Προσφέρουμε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΥΣ για τα υλικά τις ραφές και την κατασκευή μιας στολής κατάδυσης και 3 ΜΗΝΩΝ για τα υπόλοιπα αξεσουάρ νεοπρενίου  (γάντια, καλτσάκια ,κουκούλες) από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς από  τη Meister ή εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Εάν μια στολή Meister διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματική υπό κανονική χρήση και σωστή φροντίδα, η Meister θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το προϊόν κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Η απόφαση για την αντικατάσταση ή την επισκευή μιας στολής λαμβάνεται από το τμήμα εγγύησης της Meister μετά την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος. Το ελαττωματικό προϊόν πρέπει να επιστραφεί καθαρό και στεγνό. Η Meister είναι το μόνο μέρος που είναι εξουσιοδοτημένο να καθορίσει την καταλληλότητα της εγγύησης. Η υποβολή αξίωσης εγγύησης δεν εγγυάται επισκευή ή αντικατάσταση. Τα προϊόντα που μας αποστέλλονται για κάλυψη σε εγγύηση θα αξιολογηθούν ,για επισκευή ή αντικατάσταση κατά την αποκλειστική κρίση της Meister.

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤONΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ

  • Υλικά άνω του 1 ΕΤΟΥΣ από την ημερομηνία αρχικής αγοράς ή 90 ημερών για αξεσουάρ
  • Ζημιές που προκαλούνται από οτιδήποτε άλλο εκτός από ελαττώματα στα υλικά ή την κατασκευή
  • Επισκευές ή τροποποιήσεις που έγιναν από οποιοδήποτε άλλο μέρος εκτός από το εργαστήριο της Meister  ή εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής.
  • Ξεθώριασμα από το φως του ήλιου
  • Προϊόντα ταξινομημένα ως  προϊόντα προσφοράς , β διαλογής ήμεταχειρισμένα.
  • Ζημιές λόγω κακής ή λανθασμένης  χρήσης.
  • Ζημιές από μεταφορά,  και λανθασμένη αποθήκευση.
  • Αποκόλληση υφάσματος που προκαλείται από ακατάλληλη φροντίδα και συντήρηση (βλέπε ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ)
  • Ακατάλληλη εφαρμογή που προκαλείται από λανθασμένο μέγεθος στολής.
  • Σχισίματα που προκαλούνται από βίαια ή  ανοίγματα εξαιτίας  των δακτύλων κατά το φόρεμα  ή το βγάλσιμο  της στολής.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:

Δεν εγγυόμαστε ότι το προϊόν που αγοράζετε θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ή τις προσωπικές σας προσδοκίες. Η ευθύνη μας απέναντί σας για οποιαδήποτε ζημιά θα περιορίζεται σε άμεσες ζημιές και δεν θα υπερβαίνει το ποσό που καταβάλατε αρχικά  για το προϊόν.

X