Η Meister είναι Ελληνικη εταιρία κατασκευής καταδυτικού υλικού.
Εμπνευστής και δημιουργός ο Γιάννης Χαλάς, αποτελεί εγγύηση της ποιότητας και της εξέλιξης των προϊόντων της.
Το 2013, πλαισιωμένος από παραγωγικό δυναμικό δημιουργεί την MEISTER η οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, πληροί τις προδιαγραφές για την καταξίωσή της στο χώρο λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας του δυναμικού της στην κατασκευή στολών και λεπίδων.
H Meister από το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων έως την πώληση και τη συντήρησή τους, καθοδηγείται από τη δέσμευση να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη.
Είμαστε μια επιχείρηση που δημιουργεί προϊόντα θαλάσσιων σπορ υψηλής ποιότητας για άτομα που αγαπούν το νερό και τη θάλασσα.
Τεχνογνωσία, προσωπική επαφή, διεθνής χαρακτήρας, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους αθλητές, προδιαγράφουν την δυναμική μας εξέλιξη.
Το πιο σημαντικό, τα προϊόντα Meister κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για ασφάλεια, απόδοση και αξιοπιστία. Όταν οι πελάτες αγοράζουν Meister σημαίνει ότι αγοράζουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια.
Την προσφορά στους λάτρεις του υποβρύχιου κόσμου συμπληρώνουν πρωτοποριακά συστήματα εκπαίδευσης και εκμάθησης (σχολεία ελεύθερης κατάδυσης, σεμινάρια ψαροντούφεκου κ.α.).
Προτεραιότητά μας είναι ο καθένας που χρησιμοποιεί ένα προϊόν Meister να απολαμβάνει την εμπειρία του κάνοντας θαλάσσια σπορ….
Το όνομα της εταιρίας μας διαμορφώνεται σε κάθε προϊόν που κατασκευάζουμε γιατί στόχος μας είναι η συνεχής δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας!

Η Meister, με όλους τους ανθρώπους που την συνθέτουν, υπόσχεται να βρίσκεται πάντα πλάι στον ελεύθερο δύτη, ψαροντουφεκά ή γενικά λάτρη του «γαλάζιου», να τον στηρίζει και να καλύπτει κάθε του ανάγκη στο νερό.

Με εκτίμηση, Ιωάννης Χαλάς

τα προϊόντα μας

κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά, διακρίνονται για την αξιοπιστία, την αντοχή και απόδοση τους και προσφέρονται στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
100
ποιότητα
100
αξιοπιστία
100
αντοχή
100
απόδοση
X